Elysium

Werken bij Elysium

Vlakbij Den Haag en Rotterdam, midden in de natuur van Bleiswijk vind je wellnessresort Elysium. Met maar liefst 19 baden en 27 sauna's is dit het grootste resort van het westen van Nederland. Het ruime aanbod aan faciliteiten en de wereldse inrichting met de sprookjesachtige lagune, de sfeervolle Marrakesh-sauna en de Arabische lampen geven de gasten het gevoel alsof ze op vakantie zijn.

Horeca

Elysium heeft meerdere restaurants waar de gasten a la carte kunnen lunchen en/of dineren. Als medewerker bediening adviseer je de gasten, neem je bestellingen op, ben je verantwoordelijk voor het serveren van dranken en gerechten en het tijdig afruimen van de tafels. Omdat Elysium elke dag geopend is van 10:00 tot 23:00 zijn er verschillende diensten binnen de bediening.

In de keukens van Elysium werkt een team van koks hard om de lekkerste gerechten klaar te maken. Ter versterking van dit team zijn wij vaak op zoek naar een enthousiaste kok met passie en gedrevenheid. Geen dag is bij Elysium het zelfde. Elysium biedt haar gasten elke dag lunch, diner en borrel dus er zijn verschillende diensten binnen de keuken.

Naast een kok zijn er nog meerdere functies beschikbaar in de keuken, zoals medewerker spoelkeuken, keukenhulp of sous-chef.

Receptie en gastvrouw/gastheer

Een dagje wellness begint bij het inchecken. Als medewerker receptie verwelkom jij alle gasten op een warme en persoonlijke manier. Als het voor de gast het eerste bezoek is aan Elysium leg je ze uit hoe alles in zijn werk gaat. Daarnaast beantwoord je alle eventuele vragen.

Tussen 10:00 en 12:00 is het vaak topdrukte bij de receptie. Rond deze tijd komen de meeste gasten inchecken. Als alle gasten ingecheckt zijn voer je enkele administratieve taken uit, vul je de badjassen, slippers en andere voorraden aan en zorg je ervoor dat de balie er netjes uit ziet.

Als gastvrouw of gastheer zorg je ervoor dat er wellnessrituelen geboekt worden door de gasten. Met jouw enthousiasme weet je iedere gast enthousiast te krijgen. Daarnaast verzorg je rondleidingen en ben je het aanspreekpunt van alle gasten in het resort.

Beauty

Binnen de afdeling Beauty & Health zijn er verschillende functies beschikbaar. Om de gasten van Elysium extra in de watten te leggen bieden wij massages en behandelingen aan. Als masseur verzorg jij samen met je collega's alle behandelingen en massages, zoals de hotstone massage, een klassieke ontspanningsmassage of een indiase hoofdmassage. Uitsluitend bij de resorts van International Wellness Resorts zijn de exclusieve TREATMENTS® behandelingen te boeken. Als masseur bij Elysium krijg je de unieke kans om deze behandelingen te leren en je hiervoor te certificeren.

Wellnessrituelen

Als medewerker wellnessrituelen leg je onze gasten dagelijks in de watten met de nieuwste wellnessrituelen die onlangs zijn geïntroduceerd. Deze rituelen zijn belevingssessies in speciale ruimtes waarbij gasten worden verwend met een heerlijke scrub, cremepakking, korte massage grepen en persoonlijke zwaaisessies.

Technische dienst

Elysium is een groot resort met veel sauna's en zwembaden. Vanzelfsprekend komt hier veel technisch werk bij kijken. Denk aan het repareren, vervangen installeren en onderhouden van alle installaties en apparaten. Ben jij een technicus die op zoek is naar een zeer afwisselende baan? Dan is de functie medewerker technische dienst misschien wat voor jou!

Facilitair

Elke dag wordt Elysium grondig schoongemaakt. Denk aan het aanvullen van scrubzout, zeep en toiletrollen tot het stofzuigen, dweilen en schoonmaken van de faciliteiten. Als medewerker schoonmaak werk je vaak in de ochtenduren en heb je de rest van de dag vrij. Ook zijn er facilitaire functies waarbij je de sauna's gedurende dag controleert op hygiëne en temperatuur.

Handig om te weten

  • Elysium is zeven dagen per week geopend. Hierdoor werk je vaak wisselende diensten. De werktijden verschillen per vakgebied.
  • Het team van Elysium bestaat uit veel mensen, je hoeft niet elk weekend te werken en ook de feestdagen worden zo ingepland dat iedereen een dag vrij is.
  • Laat jij zien dat jij gemotiveerd bent? Dan is er veel mogelijk om door te groeien naar andere functies.
  • Staat er geen leuke vacature voor jou? Houd de site in de gaten, er komen regelmatige nieuwe functies vrij.
  • Staat het aantal uren dat jij wil werken niet bij de vacature? Neem contact met ons op, wie weet is er iets mogelijk!

Kom werken in de wellness!

Meer weten of direct solliciteren?

Stuur ons een berichtje via WhatsApp.