SpaSense

Werken bij SpaSense

Net onder Eindhoven in de plaats Geldrop ligt wellnessresort SpaSense. Zowel binnen als buiten zijn verschillende sauna's en baden voor de gasten. SpaSense staat bekend om haar gastvrijheid, gastronomie en familiaire sfeer. SpaSense heeft geen badkledingdagen en de gasten zijn voornamelijk terugkerende gasten.

Horeca

SpaSense heeft een fantastische keuken. Met zorg bereidt het keukenteam hier de gerechten die de gasten besteld hebben. Als medewerker bediening adviseer je de gasten, neem je de bestellingen op en ben je verantwoordelijk voor het serveren van de gerechten en het tijdig afruimen van de tafels. Omdat SpaSense elke dag is geopend van 10:00 tot 23:00 uur zijn er verschillende diensten binnen de keuken en de bediening.

Receptie

Een dagje wellness begint voor de gast bij het inchecken. Als medewerker receptie verwelkom jij alle gasten op een warme en persoonlijke manier. Je verzorgt de incheck en beantwoordt eventuele vragen. Tussen 10:00 en 12:00 uur komen de meeste gasten inchecken. Als de meeste gasten ingecheckt zijn voer je enkele administratieve taken uit, vul je de badjassen, slippers en andere voorraden aan en zorg je ervoor dat de balie er netjes uit ziet.

Gastvrouw/gastheer

Als gastvrouw/gastheer zorg je er met jouw enthousiasme voor dat gasten wellnessrituelen boeken. Daarnaast verzorg je eventuele rondleidingen en help je de gasten met het vinden van de weg. Jij bent hét aanspreekpunt voor de gasten.

Beauty

Als masseur of schoonheidsspecialist verzorg jij samen met jouw collega's alle geboekte behandelingen/massages. De gasten hebben keuze uit maar liefst 17 verschillende behandelingen. Ervaring als masseur of schoonheidsspecialist is een pré, maar je krijgt ook de mogelijkheid om interne trainingen te volgen. Uitsluitend bij de resorts van International Wellness Resorts zijn de exclusieve TREATMENTS® behandelingen te boeken. Als masseur bij SpaSense krijg je de unieke kans om deze behandelingen te leren en je hiervoor te certificeren.

Wellnessrituelen

Als medewerker wellnessrituelen of saunameester leg je de gasten dagelijks in de watten met de nieuwste wellnessrituelen en opgietingen. Je leert de verschillende technieken om deze ook daadwerkelijk toe te passen. Deze rituelen zijn belevingssessies in speciale ruimtes waarbij gasten worden verwend met een heerlijke scrub, cremepakking, korte massage grepen en persoonlijke zwaaisessies.

Facilitair

Alle gasten van SpaSense verwachten dat het resort hygiënisch is, en dat is het ook. Als facilitair medewerker zorg jij er samen met je collega's voor dat het resort gedurende dag netjes, schoon en verzorgd is. Er zijn functies voor alleen de ochtenduren, maar ook voor diensten tussen 09:00 en 23:00 uur. Alles is mogelijk! Werktijden worden afgestemd en het rooster is ook ruim van te voren bekend.

Technische dienst

Alle sauna's en baden moeten het elke dag doen. Hier komt veel techniek bij kijken. Als medewerker technische dienst ben jij verantwoordelijk voor het oplossen van alle voorkomende storingen, het repareren en installeren van machines en apparaten en de juiste registratie en documentatie hiervan.

Handig om te weten

  • SpaSense is zeven dag per week geopend. Hierdoor werk je vaak wisselende diensten. De werktijden verschillen per vakgebied.
  • Binnen SpaSense is het mogelijk om door te groeien naar andere functies. Laat jij zien dat jij het in je hebt? Dan is er veel mogelijk!
  • Staat er geen leuke vacature voor jou? Houd de site in de gaten, er komen regelmatige nieuwe functies vrij.
  • Staat het aantal uren dat jij wil werken niet bij de vacature? Neem contact met ons op, wie weet is er iets mogelijk.

Kom werken in de wellness!

Meer weten of direct solliciteren?

Stuur ons een berichtje via WhatsApp.