SpaWeesp

Werken bij SpaWeesp

SpaWeesp ligt in een rustige omgeving, langs rivier de Vecht en aan de rand van Weesp, vlakbij Amsterdam. Het onlangs vernieuwde wellnessresort is geheel in Mediterraanse sferen verbouwd, wat voor een vakantiegevoel zorgt. Niet alleen voor de gasten, maar ook voor het personeel.

Horeca

SpaWeesp heeft een a la carte restaurant geheel in Oosterse sferen. Gasten kunnen hier genieten van een kleine versnapering, een lunch of een diner. De gasten kunnen plaats nemen in het restaurant, in de serre of met mooi weer buiten op het terras. Als medewerker bediening zorg je ervoor dat de gasten op een professionele en gastvrije manier worden bediend. Je adviseert de gasten, neemt hun bestelling op, bent verantwoordelijk voor het serveren van dranken en gerechten en het tijdig afruimen van de tafels.

Je werkt nauw samen met jouw collega's uit de keuken. In de keuken is een team van koks, sous-chefs en keukenhulpen hard aan het werken om de bestelde gerechten klaar te maken. Omdat SpaWeesp dagelijks geopend is van 10:00 tot 23:00 uur ben je flexibel inzetbaar en heb je geen moeite met werken in de weekenden en op feestdagen. De werktijden kunnen zowel overdag als ’s avonds zijn.

Receptie

Een dagje pure ontspanning voor onze gasten begint bij jou! Jij bent het aanspreekpunt, en dat straal je uit. Als medewerker receptie verwelkom jij onze gasten die gebruik willen maken van onze faciliteiten. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de gast, verzorgt de incheck en beantwoordt eventuele vragen. Kortom, je voorziet ze van alle informatie die ze nodig hebben.

Gastvrouw/gastheer

Als gastvrouw of gastheer zorg je ervoor dat er wellnessrituelen geboekt worden door de gasten. Met jouw enthousiasme weet je iedere gast enthousiast te krijgen. Daarnaast verzorg je rondleidingen en ben je het aanspreekpunt van alle gasten in het resort.

Beauty

Binnen de afdeling Beauty & Health zijn er verschillende functies beschikbaar. Om de gasten van Elysium extra in de watten te leggen bieden wij massages en behandelingen aan. Als masseur verzorg jij samen met je collega's alle behandelingen en massages, zoals de hotstone massage, een klassieke ontspanningsmassage of een indiase hoofdmassage. Uitsluitend bij de resorts van International Wellness Resorts zijn de exclusieve TREATMENTS® behandelingen te boeken. Als masseur bij SpaWeesp krijg je de unieke kans om deze behandelingen te leren en je hiervoor te certificeren.

Wellnessrituelen

Als medewerker wellnessrituelen leg je onze gasten dagelijks in de watten met de nieuwste wellnessrituelen die onlangs zijn geïntroduceerd. Deze rituelen zijn belevingssessies in speciale ruimtes waarbij gasten worden verwend met een heerlijke scrub, cremepakking, korte massage grepen en persoonlijke zwaaisessies.

Technische dienst

De technische dienst bij SpaWeesp houdt zich bezig met het repareren van saunabanken en kachels tot het oplossen van alle voorkomende storingen. SpaWeesp heeft vele faciliteiten, waar zeer uiteenlopende technische werkzaamheden verricht moeten worden. Denk aan het repareren, vervangen, installeren en onderhouden van allerlei apparaten en installaties.

Facilitair

Elke dag wordt SpaWeesp grondig schoongemaakt. Denk aan het aanvullen van scrubzout, zeep en toiletrollen tot het stofzuigen, dweilen en schoonmaken van de faciliteiten. Als medewerker schoonmaak werk je vaak in de ochtenduren en heb je de rest van de dag vrij. Ook zijn er facilitaire functies waarbij je de sauna's gedurende dag controleert op hygiëne en temperatuur.

Handig om te weten

  • SpaWeesp is zeven dagen per week geopend. Hierdoor werk je vaak wisselende diensten. De werktijden verschillen per vakgebied.
  • Het team van SpaWeesp bestaat uit veel mensen, je hoeft niet elk weekend te werken en ook de feestdagen worden zo ingepland dat iedereen een dag vrij is.
  • Laat jij zien dat jij gemotiveerd bent? Dan is er veel mogelijk om door te groeien naar andere functies.
  • Staat het aantal uren dat jij wil werken niet bij de vacature? Neem contact met ons op, wie weet is er iets mogelijk!