SpaWell

Werken bij SpaWell

SpaWell in Peize (Drenthe) ligt op 11 autominuten van Groningen. Met meer dan 9 sauna's en 5 baden is SpaWell een kleinschalig, gemoedelijk wellnessresort met fijne faciliteiten voor een hele dag ontspanning. Daarnaast heeft SpaWell een hoogwaardige keuken en een uitgebreid aanbod aan wellnessrituelen.

Horeca

SpaWell heeft een fijn restaurant waar de gasten kunnen genieten van a la carte gerechten. Dit geldt voor zowel de lunch als het diner. Als medewerker bediening adviseer je de gasten, neem je bestellingen op, ben je verantwoordelijk voor het serveren van dranken en gerechten en het tijdig afruimen van de tafels. Je werkt nauw samen met je collega's van zowel de afdeling bediening als de keuken.

Als onderdeel van een goed draaiend keukenteam help je als kok, sous-chef of zelfstandig kok mee om de bestelde gerechten op tijd en correct mee te geven aan jouw collega's van de bediening. Je bent verantwoordelijk voor het bewaken van de hygiëne en je denkt actief mee.

SpaWell is dagelijks geopend van 10:00 tot 23:00 uur dus de werktijden kunnen zowel overdag als 's avonds zijn. Werktijden worden afgestemd en het rooster is ruim van te voren bekend.

Receptie

Als medewerker receptie ben jij degene die de gasten ontvangt. Je checkt de gasten in en vertelt ze alle nodige informatie voor een ontspannen dagje wellness. Ook beantwoordt je de eventuele vragen van de gasten. Zodra de meeste gasten ingecheckt zijn voer je enkele administratieve taken uit, vul je de voorraden zoals badjassen en handdoeken aan en zorg je ervoor dat de balie er strak uit ziet.

Gastvrouw/gastheer

Als gastvrouw of gastheer zorg je ervoor dat de rituelen die SpaWell aanbiedt worden geboekt door de gasten. Met jouw enthousiasme overtuig jij de gasten om te genieten van een wellnessritueel. Daarnaast ben jij hét aanspreekpunt voor alle gasten en geef je rondleidingen of voorzie je de gasten van bepaalde informatie.

Beauty

SpaWell heeft maar liefst 17 verschillende massages/behandelingen waaruit de gasten kunnen kiezen. Als masseur of schoonheidsspecialist zorg jij ervoor dat de gasten ultiem kunnen ontspannen tijdens de geboekte massage/behandeling. Uitsluitend bij de resorts van International Wellness Resorts zijn de exclusieve TREATMENTS® behandelingen te boeken. Als masseur bij SpaWell krijg je de unieke kans om deze behandelingen te leren en je hiervoor te certificeren.

Wellnessrituelen

Als medewerker wellnessrituelen leg je onze gasten dagelijks in de watten met de nieuwste wellnessrituelen die onlangs zijn geïntroduceerd. In deze functie is een goede voorbereiding essentieel, je draagt er zorg voor dat alle producten klaar staan voordat je jouw gasten ontvangt. Vervolgens start het wellnessritueel waarin jij de gasten volledig laat ontspannen, door gebruik van scrub, creme, haarmasker en korte massages.

Technische dienst

Voor een afwisselende baan zit je bij de technische dienst van SpaWell goed. Achter de schermen zijn er vele machines en installaties die ervoor zorgen dat de sauna's en baden op temperatuur zijn. Als medewerker van de technische dienst ben jij verantwoordelijk voor het oplossen van eventuele storingen, het vervangen van onderdelen, het opstarten van saunakachels en nog veel meer. Geen dag is hetzelfde.

Facilitair

Elke dag wordt SpaWell grondig schoongemaakt. Hygiëne staat bij ons op nummer 1. Als medewerker schoonmaak zorg jij er samen met jouw collega's voor dat het resort er stralend uitziet. Het saunaplein, de verschillende sauna's, de behandelruimtes en openbare ruimtes; alles wordt schoongemaakt volgens de voorgeschreven werkmethodes. Binnen de facilitaire dienst zijn er verschillende werktijden. Dit kan alleen in de ochtend zijn, of juist de hele dag. Alles is mogelijk.

Handig om te weten

  • SpaWell is zeven dag per week geopend. Hierdoor werk je vaak wisselende diensten. De werktijden verschillen per vakgebied.
  • Het team van SpaWell bestaat uit veel mensen, je hoeft niet elk weekend te werken en ook de feestdagen worden zo ingepland dat iedereen een dag vrij is.
  • Binnen SpaWell is het mogelijk om door te groeien naar andere functies. Laat jij zien dat jij het in je hebt? Dan is er veel mogelijk!
  • Staat er geen leuke vacature voor jou? Houd de site in de gaten, er komen regelmatige nieuwe functies vrij.
  • Staat het aantal uren dat jij wil werken niet bij de vacature? Neem contact met ons op, wie weet is er iets mogelijk.

Kom werken in de wellness!

Meer weten of direct solliciteren?

Stuur ons een berichtje via WhatsApp.