Thermen Holiday

Werken bij Thermen Holiday

Thermen Holiday is een oase van rust midden in de Randstad. Vlakbij Den Haag en Rotterdam, in Schiedam ligt dit mooie resort met meer dan 12 sauna's. Thermen Holiday is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en het is een geliefd resort bij mensen uit de Randstad.

Horeca

Thermen Holiday heeft twee restaurants: het a la carte restaurant De Brasserie en buffetrestaurant 't Paviljoen. Elke dag heeft 't Paviljoen een lunchbuffet. Met mooi weer kunnen de gasten buiten genieten van het zonnetje op het terras. Als medewerker bediening zorg jij er samen met jouw collega's voor dat de gasten op een professionele en gastvrije manier worden bediend.

Of de gast nu een latte macchiato met een gebakje besteld, een portie ambachtelijke bitterballen met één van onze speciaal bieren of heerlijk wil genieten van onze overheerlijke tournedos met een goed glas wijn, jij bent er voor de gasten om hen te bedienen en een ontspannen dag te bezorgen. De werktijden kunnen zowel overdag als in de avonduren zijn.

In de keuken werken gedurende de dag verschillende koks hard om het lunchbuffet en alle gerechten klaar te maken. Er zijn functies zoals zelfstandig werkend kok, maar ook als sous-chef of als keukenhulp.

Receptie

Een dagje ontspanning voor de gasten begint bij jou! Als medewerker receptie check jij de gasten in en leg je uit hoe alles werkt. Rond 12:00 uur zijn de meeste daggasten ingecheckt en heb jij de tijd voor administratieve taken en vul je de voorraden aan zoals badjassen en slippers.

Gastvrouw/gastheer

Als gastvrouw of gastheer ben jij het aanspreekpunt van de gasten tijdens hun dagje wellness. Als gasten vragen hebben kunnen ze bij jou terecht. Ook voor eventuele rondleidingen ben jij beschikbaar. Daarnaast verkoop jij met jouw enthousiasme de wellnessrituelen aan de gasten.

Beauty

Thermen Holiday biedt haar gasten maar liefst 17 verschillende massages/behandelingen. Als masseur of schoonheidsspecialist verzorg jij samen met jouw collega's deze behandelingen. Uitsluitend bij de resorts van International Wellness Resorts zijn de exclusieve TREATMENTS® behandelingen te boeken. Als masseur bij Thermen Holiday krijg je de unieke kans om deze behandelingen te leren en je hiervoor te certificeren.

Wellnessrituelen

Thermen Holiday heeft een divers aanbod wellnessrituelen. Deze rituelen zijn belevingssessies waarbij gasten worden verwend met een heerlijke scrub, cremepakking of korte massage grepen.  Zo verzorg jij als medewerker wellnessrituelen een klankschaalsessie of laat je gasten ontspannen tijdens het snoezelen.  Als saunameester verzorg jij de opgietingen door middel van verschillende zwaaitechnieken en geef je de gasten net dat beetje extra aandacht tijdens hun dagje wellness.

Technische dienst

Thermen Holiday heeft veel sauna's en baden en daar komt ook veel techniek bij kijken. Als medewerker technische dienst ben jij bezig met het oplossen van alle voorkomende storingen, het repareren en installeren van machines en apparaten en de juiste registratie en documentatie hiervan. Het is een zeer afwisselende baan met wisselende diensten.

Facilitair

Alle gasten van Thermen Holiday verwachten dat het resort hygiënisch is, en dat is het ook. Als facilitair medewerker zorg jij er samen met je collega's voor dat het resort gedurende dag netjes, schoon en verzorgd is. Er zijn functies voor alleen de ochtenduren, maar ook voor diensten tussen 09:00 en 23:00 uur. Alles is mogelijk! Werktijden worden afgestemd en het rooster is ook ruim van te voren bekend.

 

Handig om te weten

  • Thermen Holiday is zeven dag per week geopend. Hierdoor werk je vaak wisselende diensten. De werktijden verschillen per vakgebied.
  • Het team van Thermen Holiday bestaat uit veel mensen, je hoeft niet elk weekend te werken en ook de feestdagen worden zo ingepland dat iedereen een dag vrij is.
  • Binnen Thermen Holiday is het mogelijk om door te groeien naar andere functies. Laat jij zien dat jij het in je hebt? Dan is er veel mogelijk!
  • Staat er geen leuke vacature voor jou? Houd de site in de gaten, er komen regelmatige nieuwe functies vrij.
  • Staat het aantal uren dat jij wil werken niet bij de vacature? Neem contact met ons op, wie weet is er iets mogelijk.