Veluwse Bron

Werken bij de Veluwse Bron

De Veluwse Bron in Emst ligt tussen Apeldoorn en Zwolle in. Een prachtig resort, midden in de Veluwe. Rust, ruimte en privacy staan dan ook centraal bij de Veluwse Bron. Met een groot aantal sauna's, baden en andere faciliteiten is de Veluwse Bron het meest uitgestrekte wellnessresort van Nederland. Het aanbod is zodanig dat een dag te kort is om van alle faciliteiten gebruik te maken. Veel gasten komen daarom na een eerste bezoek snel weer terug bij de Veluwse Bron.

Horeca

De Veluwse Bron heeft twee restaurants: Loungebar 't Strandhuys en restaurant op 't Suyden. Bij loungebar 't Strandhuys kunnen de gasten terecht voor een drankje en een borrelhapje. Restaurant op 't Suyden heeft elke dag een lunch- en dinerbuffet. Ook hebben de gasten keuze uit diverse a la carte gerechten. Beide restaurants hebben een terras waar gasten met mooi weer kunnen genieten van het zonnetje.

Als medewerker bediening zorg je er samen met jouw collega's voor dat de gasten op een professionele en gastvrije manier worden bediend. De Veluwse Bron is elke dag geopend van 10:00 tot 23:00 dus er zijn diverse diensten binnen de bediening.

In de keuken van de Veluwse Bron wordt al het lekkers klaargemaakt. Als onderdeel van een goed draaiend keukenteam help je mee om de uitgevraagde gerechten op tijd en correct mee te geven aan jouw collega’s van de bediening. Er is veel afwisselend werk in de keuken en er zijn ook verschillende functies.

Receptie

Een dagje wellness begint voor de gast met een warm welkom. De Veluwse Bron heeft een gezellig team van receptionisten en gastrvouwen en -heren die veel samenwerken en alle gasten warm welkom heten. Vind jij het leuk om ervoor te zorgen dat de dag van de gasten goed begint? Wie weet word jij dan wel onze nieuwe collega!

Facilitair

De Veluwse Bron wordt elke dag weer op en top schoongemaakt. Onze facilitaire medewerkers zijn een belangrijk onderdeel van het wellnessresort. Er zijn ochtenddiensten, maar ook diensten waarbij de sauna's gecontroleerd worden op hygiëne en temperatuur gedurende dag. De taken van de facilitaire medewerkers van de Veluwse Bron verschillen van het aanvullen van scrubzout, zeep en toiletrollen tot zwembadmetingen en het verzorgen van sanitaire hygiëne. Je werkt in en groot team met leuke collega's en geen dag is hetzelfde.

Beauty

De Veluwse Bron biedt haar gasten diverse soorten beautybehandelingen en massages aan. Als schoonheidsspecialist of masseur zorg je er voor dat de gasten relaxed de behandelruimte verlaten. Er zijn maar liefst tien speciaal ingerichte behandelruimtes waar massages worden gegeven bij de Veluwse Bron.

Wellnessrituelen

De Veluwse Bron biedt haar gasten diverse soorten wellnessrituelen aan. Met een uiteenlopend aanbod aan rituelen is het ook voor het personeel leuk om verschillende soorten rituelen uit te voeren (en te leren). Denk aan het geven van opgietingen maar ook het geven van korte massages en het aanbrengen van scrub of crème bij de gasten. De ene keer vindt het ritueel plaats in een sauna, de andere keer in een speciaal daarvoor ingerichte ruimte.

Technische dienst

De technische dienst bij de Veluwse Bron houdt zich bezig met het repareren van saunabanken en kachels tot het oplossen van alle voorkomende storingen. De Veluwse Bron is een dorp op zich, waar zeer uiteenlopende technische werkzaamheden verricht moeten worden. Denk aan het repareren, vervangen, installeren en onderhouden van allerlei apparaten en installaties.

Hoofdkantoor

International Wellness Resorts (IWR) vertegenwoordigd negen wellnessresorts met vestigingen verspreid over Nederland en België. De Veluwse Bron is hier één van. Het hoofdkantoor is gevestigd op dezelfde locatie als de Veluwse Bron. Omdat IWR groeit komen er regelmatig nieuwe posities vrij. Denk hierbij aan financiële administratie, Human Resources, marketing & communicatie maar ook gastenservice en ICT.

Handig om te weten

  • De Veluwse Bron is zeven dag per week geopend. Hierdoor werk je vaak wisselende diensten. De werktijden verschillen per vakgebied.
  • Het team van de Veluwse Bron bestaat uit veel mensen, je hoeft niet elk weekend te werken en ook de feestdagen worden zo ingepland dat iedereen een dag vrij is.
  • Beschikken over eigen vervoer is een must. Het dichtstbijzijnde busstation is een klein halfuur lopen.
  • Staat er geen leuke vacature voor jou? Houd de site in de gaten, er komen regelmatige nieuwe functies vrij.
  • Staat het aantal uren dat jij wil werken niet bij de vacature? Neem contact met ons op, wie weet is er iets mogelijk!