Zwaluwhoeve

Werken bij de Zwaluwhoeve

De Zwaluwhoeve is een groot wellnessresort in het dorpje Hierden, vlakbij Harderwijk. Met 50.000 m² aan oppervlakte heeft de Zwaluwhoeve veel faciliteiten te bieden aan haar gasten. Door de gunstige ligging in het midden van het land is het resort voor iedereen goed bereikbaar. Met maar liefst vier badkledingdagen per week is de Zwaluwhoeve uniek in de Nederlandse wellnessbranche.

Horeca

De Zwaluwhoeve heeft een groot selfservice restaurant: de Culinaire markt. Hier kunnen de gasten van de Zwaluwhoeve de hele dag door een gerecht pakken dat vers is klaargemaakt door de keukenmedewerkers. Daarnaast is Grand Café 't Voorhuys de plek waar de gasten terecht kunnen voor een speciaal biertje, cocktail of een lekkere snack van de borrelkaart.

Ondanks het selfservice restaurant zijn de medewerkers in de bediening een belangrijk aanspreekpunt voor de gasten. Samen met jouw collega's ben je verantwoordelijk voor het serveren van dranken en kleine versnaperingen en het tijdig afruimen van tafels. De Zwaluwhoeve is elke dag geopend van 10:00 tot 23:00 dus er zijn diverse diensten binnen de bediening.

In de keuken worden alle gerechten door een team klaargemaakt. Iedereen heeft een eigen functie en de daarbij horende taken. Kan jij niet wachten om alle gasten van de Zwaluwhoeve enthousiast te maken met jouw kookkunsten? Kom het keukenteam bij de Zwaluwhoeve versterken!

Receptie

Een dagje ontspanning voor de gasten begint bij jou! Als medewerker receptie verwelkom jij alle gasten op een warme en persoonlijke manier. Je verzorgt de incheck en beantwoordt eventuele vragen. Nadat de meeste gasten binnen zijn voer je enkele administratieve taken uit, vul je de voorraden (badjassen, slippers etc.) aan en zorg jij ervoor dat de balie er strak uitziet.

Gastvrouw/gastheer

Ben jij sociaal, enthousiast en heb jij een commerciële instelling? Wie weet is de functie gastvrouw/gastheer iets voor jou. Je zorgt ervoor dat de wellnessrituelen geboekt worden door de gasten van de Zwaluwhoeve. Daarnaast verzorg je eventuele rondleidingen en help je de gasten met het vinden van de weg.

Beauty

Als masseur ben jij onmisbaar voor een dagje pure ontspanning bij de Zwaluwhoeve. Jij verzorgt bijvoorbeeld een ontspannende hotstonemassage, een hoofdmassage of een facial behandeling aan de gasten die dit hebben geboekt tijdens hun dagje wellness. De Zwaluwhoeve zoekt masseurs met enige ervaring maar je krijgt ook de unieke mogelijkheid om interne trainingen te volgen.

Wellnessrituelen

Dagelijks vinden er opgietingen en andere wellnessrituelen plaats bij de Zwaluwhoeve. Lijkt het jou leuk om de verschillende technieken te leren en deze ook daadwerkelijk in de praktijk toe te passen? Wie weet ben jij dan geschikt voor de functie medewerker wellnessrituelen bij de Zwaluwhoeve. De rituelen vinden altijd plaats in een speciaal daarvoor ingerichte ruimte, de ene keer is dat een sauna, de andere keer kan dit een rustruimte zijn.

Technische dienst

Als medewerker van de technische dienst zorg je voor het onderhoud van het gehele resort en ben je verantwoordelijk voor het oplossen van alle voorkomende storingen. Denk aan het vervangen, repareren, installeren en onderhouden van alle apparaten en installaties. Ook het controleren van de sauna's en baden (binnen- en buitenkant) hoort bij jou functie.

Facilitair

Elke dag wordt de Zwaluwhoeve grondig schoongemaakt. Denk aan het aanvullen van scrubzout, zeep en toiletrollen tot het stofzuigen, dweilen en schoonmaken van de faciliteiten. Als medewerker schoonmaak werk je vaak in de ochtenduren en heb je de rest van de dag vrij. Ook zijn er facilitaire functies waarbij je de sauna's gedurende dag controleert op hygiëne en temperatuur.

Werken bij de Zwaluwhoeve
Werken bij de Zwaluwhoeve

Handig om te weten

  • De Zwaluwhoeve is zeven dag per week geopend. Hierdoor werk je vaak wisselende diensten. De werktijden verschillen per vakgebied.
  • Het team van de Zwaluwhoeve bestaat uit veel mensen, je hoeft niet elk weekend te werken en ook de feestdagen worden zo ingepland dat iedereen een dag vrij is.
  • Binnen de Zwaluwhoeve is het mogelijk om door te groeien naar andere functies. Laat jij zien dat jij het in je hebt? Dan is er veel mogelijk!
  • Staat er geen leuke vacature voor jou? Houd de site in de gaten, er komen regelmatige nieuwe functies vrij.
  • Staat het aantal uren dat jij wil werken niet bij de vacature? Neem contact met ons op, wie weet is er iets mogelijk!

Kom werken in de wellness!

Meer weten of direct solliciteren?

Stuur ons een berichtje via WhatsApp.