Sinds oktober 2015 wordt de VertroetelCheque de Wellness Giftcard genoemd. De Wellness Giftcard is een cadeau die gegeven kan worden aan mensen die een dagje ontspanning verdiend hebben. De giftcard is verkrijgbaar bij retailers, online via wellnessgiftcard.nl en bij onze vestigingen. Naast deze kanalen wordt de Wellness Giftcard ook ingezet bij B2B samenwerkingen bijvoorbeeld op het gebied van kerstpakketten, incentives en loyaliteitsprogramma’s. In de retailkanalen kunnen Wellness Giftcards gekocht worden met iedere waarde tussen €10 en €150 waarbij de kassasystemen gekoppeld zijn en de giftcards ter plekke geactiveerd kunnen worden. Bij onze vestigingen kan de Wellness Giftcard als betaalmiddel ingezet worden.

Bekijk de website

Het Wellness Instituut van opereert vanuit de vestigingen in Bleiswijk en Emst en verstrekt diverse wellnessopleidingen aan eigen medewerkers en externe cursisten. Daarbij valt te denken aan bijvoorbeeld diverse NGS gecertificeerde massage-opleidingen en opleidingen voor speciale sauna opgietrituelen. Voor veel cursisten is het een opstap naar een nieuw beroep. Vanuit deze groep cursisten worden regelmatig nieuwe medewerkers aangesteld bij onze vestigingen. Het Wellness Instituut verstrekt ook diverse herhalingsopleidingen voor eigen medewerkers. Op die manier blijft het niveau van behandelingen bij de vestigingen hoog en blijven medewerkers bekwaam.

Bekijk de website

Als marktleider in de Nederlandse wellnessbranche hebben wij de opgave de consument voor te lichten wat een dagje wellness kan bieden. Het online platform DagjeWellness.nl geeft hier invulling aan. Wellness is een vorm van vrijetijdsbesteding dat door veel Nederlandse consumenten nog ontdekt moet worden, terwijl het in verschillende Europese landen al een bekend fenomeen is. Onthaasten in een prachtige omgeving, genieten van het culinaire aanbod en een ontspannende lichaamsbehandeling vormen de ingrediënten voor een perfecte relax-dag en daarover geeft DagjeWellness.nl voorlichting. Op deze website is veel informatie te vinden waarover het gaat in deze branche; vooral ‘geestelijke gezondheid’ door een ultiem dagje ontspannen. DagjeWellness.nl wordt de komende tijd verder als merk geladen.

Bekijk de website