Sinds oktober 2015 wordt de VertroetelCheque de Wellness Giftcard genoemd. De Wellness Giftcard is een cadeau die gegeven kan worden aan mensen die een dagje ontspanning verdiend hebben. De giftcard is verkrijgbaar bij retailers, online via wellnessgiftcard.nl en bij onze vestigingen. Naast deze kanalen wordt de Wellness Giftcard ook ingezet bij B2B samenwerkingen bijvoorbeeld op het gebied van kerstpakketten, incentives en loyaliteitsprogramma’s. In de retailkanalen kunnen Wellness Giftcards gekocht worden met iedere waarde tussen €10 en €150 waarbij de kassasystemen gekoppeld zijn en de giftcards ter plekke geactiveerd kunnen worden. Bij onze vestigingen kan de Wellness Giftcard als betaalmiddel ingezet worden.

Bekijk de website

Het WellnessInstituut is een opleidingscentrum welke diverse massage- en wellnessopleidingen aanbiedt op 2 prachtige locaties, te weten; Emst, Veluwse Bron en Schiedam, Thermen Holiday. Daarbij valt te denken aan bijvoorbeeld de NGS gecertificeerde sport- en wellnessmassage opleiding, diverse massage verdiepingscursussen maar ook de cursus saunameester mag natuurlijk niet ontbreken. Het WellnessInstituut leidt ook de eigen (nieuwe) medewerkers op zodat op alle vestigingen de kwaliteit gewaarborgd blijft. Daarnaast is het WellnessInstituut een officieel TREATMENTS® trainingscentrum.

Bekijk de website

Als marktleider in de Nederlandse wellnessbranche hebben wij de opgave de consument voor te lichten wat een dagje wellness kan bieden. Het online platform DagjeWellness.nl geeft hier invulling aan. Wellness is een vorm van vrijetijdsbesteding dat door veel Nederlandse consumenten nog ontdekt moet worden, terwijl het in verschillende Europese landen al een bekend fenomeen is. Onthaasten in een prachtige omgeving, genieten van het culinaire aanbod en een ontspannende lichaamsbehandeling vormen de ingrediënten voor een perfecte relax-dag en daarover geeft DagjeWellness.nl voorlichting. Op deze website is veel informatie te vinden waarover het gaat in deze branche; vooral ‘geestelijke gezondheid’ door een ultiem dagje ontspannen. DagjeWellness.nl wordt de komende tijd verder als merk geladen.

Bekijk de website