Beauty & Massage

Wil jij onze gasten een onvergetelijke dag bezorgen en heb jij affiniteit met (gezichts)verzorging, wellnessrituelen en massage? Ben jij representatief en stel jij mensen op een natuurlijke wijze op hun gemak? Bekijk dan nu alle vacatures!.

Bekijk vacatures

Receptie

Ben jij enthousiast, flexibel en krijg jij iedereen aan het lachen? Voelen gasten die bij jou binnenkomen zich altijd welkom en wil je dat de dag van onze gasten goed begint? Bekijk dan nu alle vacatures als receptiemedewerker bij één van onze resorts.

Bekijk vacatures

Horeca

Word jij blij van het bereiden van heerlijke gerechten of het bedienen van onze gasten? Vind jij het fijn als een gast tevreden is? Als horeca medewerker ben je meer dan alleen kelner of kok. Jij zorgt voor net dat beetje extra service tijdens een dagje wellness. Dus, ben je sociaal en een echte teamspeler? Bekijk dan ons zeer gevarieerde aanbod aan vacatures!

Bekijk vacatures

Facilitair & schoonmaak

Ben jij een echte aanpakker die het leuk vindt om veel afwisselende werkzaamheden te doen? Als facilitairmedewerker zorg jij er dagelijks voor dat gasten een onvergetelijke dag hebben. Je brengt jouw enthousiasme over op onze gasten en je bent bereid de handen uit de mouwen te steken. Heb jij daarnaast een scherp oog voor detail? Bekijk dan direct al onze facilitaire vacatures!

Bekijk vacatures

Wellnessrituelen & belevingen

Een dagje wellness is niet af zonder een heerlijk ontspannen ritueel. Met een uiteenlopend aanbod aan rituele heeft de gast volop keuze. Lijkt het je leuk om onze gasten dagelijks in de watten te leggen en ben je gastgericht? Dan zijn we op zoek naar jou. Bekijk dan de openstaande vacatures en solliciteer!

Bekijk vacatures

Technische dienst

Vind jij techniek uitdagend en krijg jij een kick van het oplossen en voorkomen van technische problemen? Wil je afwisseling in je werk? Bij onze technische dienst ben bezig van de controle van het zwemwater tot het vervangen en repareren van saunabanken en kachels. Kortom: een wellnessresort is niets zonder techniek & ICT. Nieuwsgierig? Bekijk dan alle vacatures.

Bekijk vacatures

Keuken

In onze keukens wordt allerlei heerlijks klaar gemaakt voor de sauna bezoekers. Van verse sapjes tot heerlijke maaltijden; ook bij onze restaurants staat kwaliteit en beleving voorop. Lijkt het je leuk om hier aan bij te dragen? Bekijk dan onze keuken vacatures.

Bekijk vacatures

Hoofdkantoor

International Wellness Resorts (IWR) groeit. Op verschillende afdelingen op het hoofdkantoor in Emst komen geregeld nieuwe posities vrij. Wie ambitie toont, kan ver komen. Groei je met ons mee?

Bekijk vacatures

Management

Heb jij affiniteit met de wellnessbranche en beschik je over een aantal jaren leidinggevende werkervaring? Is het jouw passie om teams aan te sturen en te motiveren? Bekijk dan nu onze management vacatures.

Bekijk vacatures