Beauty & Health

Wil jij onze gasten een onvergetelijke dag bezorgen en heb jij affiniteit met (gezichts)verzorging, wellnessrituelen en massage? Ben jij representatief en stel jij mensen op een natuurlijke wijze op hun gemak? Bekijk dan nu alle vacatures!.

Bekijk vacatures

Receptie

Ben jij enthousiast, flexibel en krijg jij iedereen aan het lachen? Voelen gasten die bij jou binnenkomen zich altijd welkom en wil je dat de dag van onze gasten goed begint? Bekijk dan nu alle vacatures als receptiemedewerker bij één van onze resorts.

Bekijk vacatures

Horeca

Word jij blij van het bereiden van heerlijke gerechten of het bedienen van onze gasten? Vind jij het fijn als een gast tevreden is? Als horeca medewerker ben je meer dan alleen kelner of kok. Jij zorgt voor net dat beetje extra service tijdens een dagje wellness. Dus, ben je sociaal en een echte teamspeler? Bekijk dan ons zeer gevarieerde aanbod aan vacatures!

Bekijk vacatures

Facilitair

Ben jij een echte aanpakker die het leuk vindt om veel afwisselende werkzaamheden te doen? Als facilitairmedewerker zorg jij er dagelijks voor dat gasten een onvergetelijke dag hebben. Je brengt jouw enthousiasme over op onze gasten en je bent bereid de handen uit de mouwen te steken. Heb jij daarnaast een scherp oog voor detail? Bekijk dan direct al onze facilitaire vacatures!

Bekijk vacatures

Administratief

Vind jij het leuk om bezig te zijn met administratieve werkzaamheden, ben je niet bang voor cijfertjes en heb je daarnaast een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Bekijk dan nu al onze vacatures op administratief gebied.

Bekijk vacatures

Technisch

Vind jij techniek uitdagend en krijg jij een kick van het oplossen en voorkomen van technische problemen? Wil je afwisseling in je werk? Bij onze technische dienst ben bezig van de controle van het zwemwater tot het vervangen en repareren van saunabanken en kachels. Kortom: een wellnessresort is niets zonder techniek & ICT. Nieuwsgierig? Bekijk dan alle vacatures.

Bekijk vacatures

Human Resource

Kan jij de tevredenheid van personeel in de gaten te houden, het ziekteverzuim beperken en elke medewerker een zo prettig mogelijke werkervaring bieden? Bekijk dan nu al onze HR-vacatures.

Bekijk vacatures

Marketing / Communicatie

Zit marketing/communicatie in jouw DNA? Realiseer jij je dat 'out of the box denken' niet bestaat, omdat er geen 'box' is? Bekijk dan nu alle actuele marketing/communicatie vacatures!

Bekijk vacatures

Stages

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage die geen dag hetzelfde is? Wil jij zoveel mogelijk leren bij een toonaangevende organisatie in de branche? Bekijk dan direct alle stageplaatsen.

Bekijk vacatures