Beauty & Health

Heb jij affiniteit met skin-care, lichaamsverzorging en massage? Ben jij representatief en stel jij mensen op een natuurlijke wijze op hun gemak? Bekijk dan nu alle vacatures in de categorie Beauty & Health.

Bekijk vacatures

Receptie

Ben jij enthousiast, flexibel en krijg jij iedereen aan het lachen? Voelen gasten die bij jou binnenkomen zich altijd welkom? Bekijk dan nu alle vacatures als receptiemedewerker bij één van onze resorts.

Bekijk vacatures

Horeca

Ben jij sociaal, enthousiast en een echte teamspeler? Word jij blij van het bereiden van heerlijke gerechten of het bedienen van onze gasten? Bekijk dan ons zeer gevarieerde aanbod aan vacatures!

Bekijk vacatures

Administratief

Vind jij het leuk om bezig te zijn met administratieve werkzaamheden en heb je daarnaast een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Bekijk dan nu al onze vacatures op administratief gebied.

Bekijk vacatures

Facilitair

Ben jij een echte aanpakker die het leuk vindt om veel afwisselende werkzaamheden te doen? Heb jij daarnaast een scherp oog voor detail? Bekijk dan direct al onze facilitaire vacatures.

Bekijk vacatures

Technisch

Adem jij techniek? Vind jij techniek uitdagend en krijg jij een kick van het oplossen en voorkomen van technische problemen? Bekijk dan nu al onze vacatures op het gebied van techniek.

Bekijk vacatures

Human Resource

Kan jij de tevredenheid van personeel in de gaten te houden, het ziekteverzuim beperken en elke medewerker een zo prettig mogelijke werkervaring bieden? Bekijk dan nu al onze HR-vacatures.

Bekijk vacatures

Marketing / Communicatie

Zit marketing/communicatie in jouw DNA? Realiseer jij je dat 'out of the box denken' niet bestaat, omdat er geen 'box' is? Bekijk dan nu alle actuele marketing/communicatie vacatures!

Bekijk vacatures

Stages

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage die geen dag hetzelfde is? Wil jij zoveel mogelijk leren bij een toonaangevende organisatie in de branche? Bekijk dan direct alle stageplaatsen.

Bekijk vacatures