Vacatures Beauty & Massage

Tijdens een dagje wellness gaan onze gasten voor de ultieme wellness ervaring. Zo kunnen ze bijvoorbeeld kiezen voor een heerlijke ontspannen massage of een schoonheidsbehandeling. Leg jij graag mensen in de watten? Dan is een job als schoonheidsspecialist of masseur wel iets voor jou!

Schoonheidsspecialist

Laat onze gasten stralen. Als schoonheidsspecialiste zorg je ervoor dat jouw gasten met een glimlach de behandelruimte verlaten. Ben jij representatief en stel jij mensen op een natuurlijke wijze op hun gemak? Bekijk dan nu alle vacatures!

Bekijk vacatures

Masseur

Als masseur zorg je ervoor dat jouw gasten relaxed de behandelruimte verlaten. Bezorg jij gasten graag extra ontspanning tijdens een dagje wellness? Heb je ervaring als masseur én zou je graag onze massages en behandelingen willen leren? Solliciteer dan nu!

Bekijk vacatures

Leidinggevende Beauty & Massage

Heb je ervaring als schoonheidsspecialist en/of masseur? Stuur je graag mensen aan om het beste uit zichzelf te halen? Werk je overzichtelijk en ben je representatief? Bekijk dan nu de vacatures voor een leidinggevende functie.

Bekijk vacatures

Werken in de wellness - Beauty & Massage

Een bezoek aan 1 van onze resorts betekent voor onze gasten een heerlijke dag pure ontspanning in sauna’s, luxe baden, whirlpools en rustruimtes. Om hun dagje wellness compleet te maken, boeken veel van onze gasten een luxe wellnessbehandeling. Wanneer je bij werkenindewellness.nl komt werken, hoef je niet altijd in het bezit van diploma’s te zijn. Zo worden onze masseurs allemaal intern opgeleid om onze unieke behandelingen te kunnen geven. Op die manier kunnen we onze hoge kwaliteitsstandaarden garanderen en weet jij zeker dat je de behandelingen op de juiste manier uitvoert.

Kom jij ons team versterken? Bekijk dan alle beauty vacatures.