Vacatures Facilitair & Schoonmaak

Onze gasten mogen verwachten dat de ruimten van ons thermen- en beautycentrum elke dag weer op en top hygiƫnisch en schoon zijn. Onze facilitaire medewerkers zijn dan ook een erg belangrijk onderdeel van de totale wellness ervaring. Wil jij ook werken in een van de mooiste wellnessresorts van Nederlands? Bekijk dan de openstaande vacatures!

Medewerker spa

Op zoek naar een afwisselende baan? Als medewerker spa zorg jij er dagelijks voor dat gasten een onvergetelijke dag hebben. Breng je enthousiasme over op onze gasten, heb je oog voor detail en ben je bereid om je handen uit je mouwen te steken? Ga dan bij ons aan de slag!

Bekijk vacatures

Schoonmaak medewerker

Voel je je thuis in een prachtige omgeving en help je het graag netjes houden? Als medewerker schoonmaak zorg jij ervoor dat het resort er stralend uit ziet. Houd jij van afwisseling en werk je graag alleen in de ochtenden? Bekijk dan de openstaande vacatures!

Bekijk vacatures

Facilitair medewerker

Houd je van een afwisselende baan en voel je je helemaal thuis in een wellness resort? Zorg er voor dat alle faciliteiten optimaal worden onderhouden, zodat de gasten kunnen genieten van een dagje ontspanning. Ben jij gastgericht en representatief? Bekijk dan nu de vacatures en ga bij ons aan de slag!

Bekijk vacatures

Leidinggevende facilitaire dienst

Houd jij graag samen met een team alles spik en span? Als ervaren leidinggevende in de schoonmaak en/of facilitaire dienst kan je goed omgaan met werkdruk en weet je mensen te motiveren. Bekijk onderstaande vacatures en ga aan de slag bij een van onze prachtige wellnessresorts.

Bekijk vacatures