Vacatures Hoofdkantoor

International Wellness Resorts (IWR) groeit. Op verschillende afdelingen op het hoofdkantoor in Emst komen geregeld nieuwe posities vrij. Wie ambitie toont, kan ver komen. Groei je met ons mee?

Financiƫle administratie

Beschik je over een HBO afgeronde opleiding in een financiƫle richting en lijkt het je leuk om de afdeling operations te ondersteunen? Ben je zorgvuldigheid en heb je een sterk analytisch vermogen? Bekijk de verschillende vacatures en solliciteer!

Bekijk vacatures

Human resources

Werk jij graag met mensen en is jouw doel om talent binnen te halen en te behouden? International Wellness Resorts groeit en is geregeld op zoek naar nieuwe werknemers om de Human Resources afdeling te versterken. Bekijk nu de openstaande vacatures en solliciteer!

Bekijk vacatures

Marketing & communicatie

Wij willen zo veel mogelijk mensen kennis laten maken met onze wellness resorts. Want wat is er meer ontspannen dan een dagje wellness? De afdeling Marketing & Communicatie werkt hard om onze gasten te bereiken, informeren en te activeren. Heb jij affiniteit met marketing en ben je communicatief vaardig? Bekijk nu alle openstaande vacatures!

Bekijk vacatures

Operations

Wil jij jezelf ontwikkelen en uitdagen? Beschik je over minimaal een HBO werk- en denkniveau en heb je een aantal jaar relevante leidinggevende ervaring? Voor het reilen en zeilen van onze resorts zijn we op zoek naar zelfstandige en ondernemende operationele medewerkers. Zoek jouw nieuwe uitdaging tussen de openstaande vacatures.

Bekijk vacatures

ICT

Houd je je bezig met informatiesystemen, telecommunicatie en computers? Heb je een relevante opleiding gevolgd en werk je zelfstandig? Solliciteer op een van de openstaande vacatures en versterk ons op het hoofdkantoor!

Bekijk vacatures

Klantenservice

Op het hoofdkantoor in Emst staat dagelijks een dynamisch team klaar om onze gasten schriftelijk van een goede service te voorzien. Ben jij communicatief vaardig, beschik je over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben je gastgericht? Solliciteer dan nu en versterk ons gezellige Customer Care Center team!

Bekijk vacatures