Vacatures Keuken

In onze keukens wordt allerlei heerlijks klaar gemaakt voor de sauna bezoekers. Van verse sapjes tot heerlijke maaltijden; ook bij onze restaurants staat kwaliteit en beleving voorop. Lijkt het je leuk om hier aan bij te dragen? Bekijk dan onze keuken vacatures.

       

Spoelkeuken

Wil jij graag wat bijverdienen en weet je van aanpakken? Werk je graag samen in een leuke team, maar kun je ook uitstekend zelfstandig werken? Solliciteer dan op een van onze spoelkeuken vacatures!

Bekijk vacatures

Kok

Heb jij een koksopleiding afgerond en heb je ruime ervaring in de keuken? Zet je hygiëne en enthousiasme voorop? Is goed eten jouw grootste passie en kun je mensen goed aansturen? Dan zoeken we jou! Kom werken als kok bij een van onze resorts.

Bekijk vacatures

Zelfstandigwerkend kok

Heb jij plezier in koken en een afgeronde koksopleiding? Kun je goed om gaan met werkdruk en heb je kennis van de hygiëne regels? Bekijk dan onze vacatures voor zelfstandig werkend kok. Samen met een leuk team zorg jij dat de gasten van onze resorts ultiem kunnen ontspannen en genieten.

Bekijk vacatures

Sous Chef

Als Sous Chef bied je ondersteuning aan de Chef Kok in de dagelijkse operationele aansturing van det keukenteam. Beschik jij over een afgeronde koksopleiding en heb je ruime ervaring in een soortgelijke functie? Hecht jij waarde aan kwaliteit en hygiëne? Bekijk dan nu onze vacatures en ga bij een van onze resorts aan de slag!

Bekijk vacatures

Keukenhulp

Vind je het leuk om te helpen bij het voorbereiden van gerechten en ben je een harde werker? Wil je ervaring op doen in de keuken? Bekijk de vacatures bij onze resorts en versterk de leuke, gemotiveerde teams! Kom jij ons team versterken?

Bekijk vacatures

Leidinggevende keuken

Weet jij alles van het reilen en zeilen in de keuken en heb je ervaring als leidinggevende? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in een geweldige omgeving? Bekijk dan nu alle vacatures voor leidinggevende in de keuken.

Bekijk vacatures