Vacatures Receptie

Een dagje wellness begint voor de gast al bij een warm welkom. Begroet jij gasten met een lach? Beschik jij over uitstekende communicatieve vaardigheden en ben jij service gericht? Ben jij flexibel inzetbaar? Bekijk dan de uiteenlopende vacatures bij onze resorts voor de vacature die bij jou past!

Receptionist

Als receptionist ben je het eerste aanspreekpunt voor de gast. Lijkt het je leuk om gasten een ontspannen dag te bezorgen? Ben jij het zonnetje in huis en ben je representatief? Solliciteer dan nu op onderstaande functies.

Bekijk vacatures

Gastvrouw / Gastheer

Ben jij enthousiast, zelfstandig en heb je affiniteit met beauty en rituelen? Kun je inspelen op de wensen en behoeftes van onze gasten? Dan zijn we op zoek naar jou! Als aanspreekpunt voor onze bezoekers draag jij bij aan een ontspannen en gezellige dag. Bekijk onze vacatures voor jouw ideale baan.

Bekijk vacatures

Leidinggevende receptie

Heb jij ervaring als receptionist en blijf jij rustig als het druk is? Lijkt het jou leuk om een team receptie medewerkers aan te sturen? Als leidinggevende zorg je er voor dat alles in goede banen wordt geleid. Klinkt dit jou goed in de oren? Bekijk nu de vacatures.

Bekijk vacatures