Vacatures Technische Dienst

Een wellness resort is niets zonder techniek! Wil jij bijdragen aan het onderhouden van de faciliteiten en storingen verhelpen? Dan is een functie in onze Technische Dienst misschien wel iets voor jou!

Medewerker groenvoorziening

Onze resorts zijn een oase van rust in een natuurrijke omgeving. Lijkt het jou een leuke uitdaging om de groenvoorziening te onderhouden? Werk je graag in de frisse buitenlucht en met je handen? Bekijk dan de vacatures voor jouw perfecte job!

Bekijk vacatures

Schilder

Bij onze wellnessresorts staat kwaliteit van onze faciliteiten voorop. Zo onderhouden wij regelmatig het schilderwerk en storten we ons op nieuwe projecten. Zo kunnen onze gasten heerlijk ontspannen in een prachtige omgeving. Ben jij een gemotiveerde schilder met een aantal jaar ervaring? Solliciteer dan nu op onderstaande functies!

Bekijk vacatures

Medewerker technische dienst

Wil jij graag ervoor zorgen dat gasten een ontspannen dag hebben en iedere storing verhelpen? Je bent bezig met de controle van het zwemwater tot het vervangen en repareren van saunabanken en kachels. Kun je zelfstandig werken en heb je een opleiding gevolgd in de richting van installatietechniek? Solliciteer dan nu en wie weet werk je binnenkort bij een van de mooiste wellnessresorts van Nederland!

Bekijk vacatures

Medewerker sauna onderhoud

Zorg er voor dat onze gasten heerlijk kunnen genieten van alle sauna voorzieningen. Ondersteun de technische dienst met het onderhoud van de sauna’s en voorkom en verhelp storingen. Werk jij zelfstandig en lijkt het je leuk om aan de slag te gaan bij een van de mooiste wellnessresorts van Nederland? Bekijk dan nu onze vacatures en kom ons team versterken.

Bekijk vacatures

Allround klusjesman

Houd je van afwisselend werk en werk je graag met je handen? Bij een wellness resort is altijd wel iets te doen. Heb je affiniteit met techniek en werk je graag in een natuurrijke omgeving? Bekijk dan de openstaande vacatures.

Bekijk vacatures